Rijbewijskeuring Senioren 75+

rijbewijskeuring holland buurthuis de meerpaal
Afspraak maken Rijbewijskeuring holland 75+buurthuis de meerpaal eindhoven

Heeft u eerst nog wat vragen over het verlengen van je rijbewijs?
Neem dan contact op met
‘Rijbewijskeuring Holland’
op telefoonnummer 085-1308791.

Klik hier naar de website van
* Voor meer data in de Meerpaal
kijk hier op onze agenda.

Rijbewijskeuring Senioren 75+

Rijbewijskeuring Holland verzorgt rijbewijskeuringen voor het verlengen van uw rijbewijs in uw eigen buurt in buurthuis de Meerpaal in Eindhoven.

Buurthuis de Meerpaal | Schoenerstraat 10A – 5616 KE Eindhoven

Rijbewijskeuring Holland verricht de volgende keuringen:

De voordelen van Rijbewijskeuring Holland:

  • Geen wachttijden : U bent binnen 1 werkweek gekeurd.
  • Zorgdomein: De formulieren worden direct opgestuurd naar het CBR.
  • Service: Deskundige artsen die u begeleiden van A tot Z.

Als weggebruiker is het belangrijk om een veilige rijstijl te hanteren. Het CBR vindt het in bepaalde gevallen verstandig om een medische keuring rijbewijs uit te laten voeren. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u 75+ bent en uw rijbewijs wilt verlengen, u een groot rijbewijs of chauffeurskaart wilt aanvragen of verlengen of wanneer u ja heeft geantwoord op één of meerdere onderdelen van de gezondheidsverklaring van het CBR.

Voor uw 75+ rijbewijs verlengen Eindhoven bent u bij ons in goede handen. U bent van harte welkom voor een medische keuring voor uw rijbewijs bij onze praktijk in Eindhoven. Maak snel een afspraak, dan bent u snel aan de beurt!

Om te beoordelen of u in staat bent om een voertuig veilig en zelfstandig te besturen, is een medische keuring in bepaalde situaties noodzakelijk. Onze keuringsarts van ‘Rijbewijskeuring Holland’ in Buurthuis de Meerpaal voert een standaard medisch onderzoek uit, waarbij eventuele gezondheidsrisico’s worden vastgelegd in een medisch verslag. De medische keuring bestaat uit een algemeen gesprek over uw medische geschiedenis, het meten van de bloeddruk, het testen van de ogen, het checken van de urine en mogelijk nog een algemeen lichamelijk onderzoek.

Heeft u eerst nog wat vragen over het verlengen van je rijbewijs? Neem dan contact op met ‘Rijbewijskeuring Holland’ op telefoonnummer 085-1308791.

Klik hier naar de website van ‘Rijbewijskeuring Holland’

Buurthuis de meerpaal eindhoven - in de Botenbuurt. Gratis Notarissen spreekuur notaris

Lees meer