buurthuis de meerpaal | verhuur

Buurthuis De Meerpaal bevindt zich in het hartje van Strijp, en bestaat uit een buurthuiskamer en een lokaal, gescheiden door een buffet. Bijeenkomsten over buurtaangelegenheden vinden doorgaans plaats in de huiskamer. Het lokaal vormt het middelpunt voor een groot scala aan buurtactiviteiten.

Het lokaal van Buurthuis De Meerpaal staat ter beschikking aan initiatiefnemers die hier bijeenkomsten, presentaties, cursussen of workshops willen organiseren. Het lokaal is geschikt voor groepen van maximaal 15 tot 30 deelnemers, afhankelijk van de activiteit. Het is ons niet toegestaan De Meerpaal te verhuren t.b.v. feesten en openbare optredens. Klik hier voor de agenda van de Meerpaal

Voor een vergoeding is het lokaal van ca. 50 m² beschikbaar, voorzien van audiovisuele apparatuur, en goed voorziene keuken. De huurprijs is inclusief het gebruik van koffie en thee. Deze moet dan wel zelf even gezet worden. Andere niet alcoholische drankjes zijn tegen schappelijke prijzen beschikbaar.

Het gebruik van de Meerpaal is behoorlijk zelfstandig. Binnen het gehuurde dagdeel kan het lokaal naar eigen wens ingericht worden, met het aanwezige meubilair. Na gebruik moet de Meerpaal weer opgeruimd en schoon worden achtergelaten.

Informatie verhuur: meerpaal.botenbuurt@gmail.com  of bel: 040-2522859

 

Buurthuis de Meerpaal is NIET beschikbaar voor feesten en partijen!

Buurthuis de meerpaal eindhoven - in de Botenbuurt. Gratis Notarissen spreekuur notaris

Lees meer